O AGROLINKU

AgroLink je vodeća konsultantska kompanija koja djeluje u poljoprivredno-prehrambenoj industriji u Bosni i Hercegovini. Naše usluge se fokusiraju na podršku održivom rastu prihoda i dobiti.

AgroLink je osnovan u januaru 2010. godine i iza sebe ima više od deset godina uspješnog rada i pružanja konsultantskih usluga u oblastima poslovnog i ruralnog razvoja, razvoja lanaca vrijednosti i poduzetništva, organizacije obuka i pružanja tehničke pomoći individualnim poljoprivredim proizvođačima i organizacijama iz privatnog i javnog sektora. AgroLink je u proteklom periodu stekao bogato iskustvo u uvođenju standarda za sigurnost hrane, istraživanju tržišta, tržišnom uvezivanju i promociji domaćih proizvoda na inostranom tržištu.

Uz inovativne ideje i njihovu vrhunsku provedbu, posvećeni smo poboljšanju procesa u poljoprivredno-prehrambenoj industriji kako bi naši klijenti postigli stabilan i održiv rast.

Od svog osnivanja, AgroLink sarađuje sa brojnim međunarodnim organizacijama i institucijama poput USAID-a, Evropske unije, Caritasa, itd.

kontaktirajte nas